HOME
COLOFON
LINKS

NIEUW OP DE SITE:
ARCHIEF & INFO

Bouw mee aan de Beeldbank Menno Simons!
In kerkelijke, stedelijke en regionale archieven. Op kerkzolders en in albums. De getuigen van onze geschiedenis liggen opgeslagen op allerlei plekken. Talloze foto's en andere beelden vertellen er ons verhaal. In het donker ...

Slapende schat
Wat jammer als onze historische schat voor eeuwig zou blijven slapen. Terwijl de internettechniek prachtige mogelijkheden biedt om onze geschiedenis en identiteit in beeld te brengen! Die mogelijkheden gaan we benutten: met de Beeldbank Menno Simons. Hier leest u over de achtergrond van de Beeldbank.

Uw achter-achterkleinkinderen
Stel u voor: we brengen ons complete doperse beeldmateriaal via een site binnen het bereik van iedere geïnteresseerde in de wereld - van doopsgezinden tot wetenschappelijke onderzoekers. Wat een prachtig en veelzijdig zicht zullen wijzelf en later onze achter-achterkleinkinderen hebben op onze gezamenlijke historie en identiteit!


Bouw mee aan de beeldbank menno simons!!
Hier leest u hoe.

Naar de beeldbank

Informatieplan
Voor de uitvoering van het project Beeldbank Menno Simons is een projectplan geschreven en een begroting opgesteld. Daarnaast is voor de beleidsmatige interne ondersteuning vanuit IMSC een informatieplan geschreven. U kunt dit informatieplan hier (pdf) bekijken. Het informatieplan is tevens beschikbaar via de Projectenbank van Digitaal Erfgoed Nederland.

<<terug